UMANITARNOST

H

ZBIRANJE OBLAČIL

Z zbiranjem in prodajo oblačil Humana rešuje resne okoljske in socialne probleme, ki so posledica globalne dobavne verige.

S ponovno uporabo obnovljivih materialov se močno zmanjša emisija ogljikovega dioksida. V revnejših državah tovrstna dejavnost zagotavlja več 100.000 delovnih mest letno in je pomemben vir oblačil za ogromen del populacije.

ZDRAVSTVO

Humana si prizadeva za boljše zdravstvene storitve in bolj dostopne informacije.

Pomagamo pri preprečevanju širjenja nalezljivih bolezni s pomočjo treh skupnosti:

  • Total Control of Epidemic (TCE);

  • HOPE Humana;

  • Community Health Agents.  

IZOBRAŽEVANJE

Organizacija Humana usposablja osnovnošolske učitelje za poučevanje na podeželju. Ti motivirajo učence pri krepitvi lokalnih skupnost, organizirajo in izvajajo praktične razvojne ukrepe ter s tem izboljšujejo splošne pogoje na osnovnih šolah in v njihovih okoljih.

KMETIJSTVO

Humana usposablja kmetovalce in jim pomaga, da se prilagodijo na spreminjajoče pogoje podnebja. Tako se kmetje organizirajo pri deljenju vodnih virov in trženju proizvodov. Uvajamo nizkocenovne kmetijske rešitve, ki ne škodujejo okolju ter spodbujajo gospodarski razvoj.

RAZVOJ SKUPNOSTI

Program za spodbujanje skupnosti si prizadeva izboljšati življenje družin in njihovih otrok. Prispeva k ustvarjanju varnejšega okolja in gradi skupnosti,

ki so ključnega pomena pri razvoju otrok. Spodbuja aktivizem skupnega lastništva in varovanja narave.

HUMANA d.o.o.
Cesta 24 junija 23,

1231 Ljubljana 

 


tel: 

fax: 


info@humana.si
www.humana.org

+386 (0)1 511 68 39
+386 (0)1 511 68 39

Če prihajate iz smeri Ljubljana po Štajerski cesti na semaforju zavijete levo na Šlandrovo ulico. Pot nadaljujete naravnost po Šlandrovi ulici cca 1 km. Pred športnim parkom ponovno zavijete levo. Pred rampo se nahajata dva zabojnika za oddajo rabljenih oblačil in obutve, za rampo pa naše skladišče.

Hvala za vaše sporočilo!