KJE

Vaša rabljena oblačila in tekstil iz zabojnikov Humana potujejo v skladiščni center v Črnučah, kjer jih naši sodelavci skrbno ločijo in pripravijo za nadaljno pot.

Zbran tekstil iz zabojnikov najprej pripeljemo v naše skladišče v Ljubljani. Na tej točki se na nas obrne tudi veliko ljudi, ki jim pomagamo z donacijo oblačil. Tista oblačila, ki so primerna odpošljemo v različne Humanine sortirnice in trgovine z rabljenimi oblačili, kjer so naprodaj. 

KAJ

Zbrana sredstva nato namenimo razvoju gospodarstva v najšibkejših državah sveta in pomoči njihovim prebivalcem. Humana izobražuje mlade kmetovalce na področju zelenega kmetovanja, gradnji in krepitvi skupnosti, ter s številnimi projekti pomaga v zdravstvu in šolstvu.

HUMANA d.o.o.
Cesta 24 junija 23,

1231 Ljubljana 

 


tel: 

fax: 


info@humana.si
www.humana.org

+386 (0)1 511 68 39
+386 (0)1 511 68 39

Če prihajate iz smeri Ljubljana po Štajerski cesti na semaforju zavijete levo na Šlandrovo ulico. Pot nadaljujete naravnost po Šlandrovi ulici cca 1 km. Pred športnim parkom ponovno zavijete levo. Pred rampo se nahajata dva zabojnika za oddajo rabljenih oblačil in obutve, za rampo pa naše skladišče.

Hvala za vaše sporočilo!