top of page

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj lahko oddam v zabojnik?

V zabojnik lahko oddate oblačila, obutev, modne dodatke (torbice, pokrivala, šale, ipd.), hišni tekstil (posteljnino, zavese, prte, brisače, ipd.) in mehke plišaste igrače. Oblačila prosim oddajte v plastičnih vrečkah, saj so tako zaščitena pred vlago in umazanijo.

 

Kje se nahaja zbirni center Humane in kako priti do tja?

Naš zbirni center se nahaja na naslovu Cesta 24 junija 23, 1231 Ljubljana – Črnuče. Iz smeri Ljubljana iz Štajerske ceste na semaforju zavijete levo na Šlandrovo ulico. Pot nadaljujete naravnost po Šlandrovi ulici cca 1 km. Pred športnim parkom ponovno zavijete levo. Pred rampo se nahajata dva zabojnika za oddajo rabljenih oblačil in obutve, za rampo pa naše skladišče.

Kje so postavljeni zabojniki Humana?​

Vse lokacije zabojnikov najdete na naši spletni strani https://www.humana.si/zbrina-mesta-2-0

in s klikom izberete željeno regijo ter mesto. 

 

Kaj storiti, če v zabojnik po pomoti oddam nekaj kar bi želel dobiti nazaj?

V primeru, da v naš zabojnik po pomoti oddate vredne predmete, denarnico, telefon, ipd. nas prosim takoj kontaktirajte na telefonsko številko 01 511 68 39 in z veseljem vam bomo pomagali, da boste predmet čim prej dobili nazaj.

 

Na koga se obrnem, če zabojnika Humane ni v mojem mestu?

V kolikor zabojnika še nimamo postavljenega v vašem mestu vam predlagamo, da se obrnete na vašo Komunalo ali Občino glede informacij o zbiranju rabljenega tekstila.

bottom of page